Hier komen modern wonen en het ├ęchte dorpse gevoel samen

Alles dichtbij: dagelijkse benodigd- heden op loopafstand

Alles wat je maar nodig hebt, zit dichtbij in Maarssen-dorp. Je kunt lopend naar de school van de (klein)kinderen, de supermarkt en zelfs de weekmarkt op het Pieter de Hooghplein. Gezellig winkelen zonder het dorp uit te hoeven? Fiets of rijd dan binnen 4 minuten naar overdekt winkelcentrum Bisonspoor, met wel 115 winkels.

In het hart van Maarssen-Dorp

Wonen op het Harmonieplein betekent wonen in het gezellige hart van Maarssen-dorp. Jouw nieuwe woning biedt je een mooie balans tussen rust en genieten, met zowel natuurgebieden als gezelligheid om de hoek.

Ontdek de nabijgelegen parken, vaar over de Vecht of slenter door de gezellige straatjes vol met leuke winkels en restaurants. Wonen in het hart van Maarssen-dorp betekent thuiskomen op een plek waar historie en moderne luxe samenkomen, waar de gemeenschap bloeit en waar je nog steeds elke dag iets nieuws kunt ontdekken.

Fijn wonen in Maarssen-dorp

Maarssen-dorp is geliefd onder haar inwoners én bezoekers. De inwoners hebben wat voor elkaar over en ze kennen elkaar persoonlijk. Hier haal je een ijsje niet alleen voor de smaak, maar voor de gezelligheid. En als je terugloopt naar huis, word je begroet door iedereen die je tegenkomt. Hier heerst nog dat échte dorpse gevoel, met de voorzieningen van een grote stad.

Het Harmonieplein

Op het Harmonieplein leeft jong en oud samen met elkaar. Het pas geopende Kindcentrum zorgt voor gezellige reuring. In opdracht van de gemeente worden er ook nog plannen ontwikkeld voor het gebied tegenover Ensemble. Hiermee wordt de herontwikkeling van het plein afgesloten. Op dit moment wordt er gesproken over een gezellig ingericht dorpsplein met terrassen en speelgelegenheid.

Zie jij jezelf hier al wonen?

Zie jij jezelf al wonen in Ensemble? Maak dan nu een account aan en geef de bouwnummers van jouw voorkeur door.

Schrijf je nu in

Zie jij jezelf al wonen in Ensemble? Maak dan nu een account aan en geef de bouwnummers van jouw voorkeur door.