Saamhorigheid,
sfeer en
gezelligheid

Saamhorigheid, sfeer en gezelligheid

Het hele Harmonieplein wordt de komende jaren omgetoverd tot een gezellige woonbuurt met een dorpsplein, kindcentrum, horeca en meerdere plekken om je buren te ontmoeten. Het plan Ensemble is straks onderdeel van de pleinwand aan het Harmonieplein, waar je de rust én de gezelligheid kunt opzoeken.
We bouwen in dit plan 4 stadswoningen, 8 appartementen en een penthouse. Ook de 36 huurappartementen en het voormalig kruisgebouw op de hoek van de Gaslaan vallen onder dit plan en is onderdeel van het nieuwe Harmonieplein.

Gebouwd in jaren-30 stijl

Maarssen-dorp is een dorp vol historie en prachtige gebouwen. Dit hebben we in ere gehouden door alle woningen en appartementen te ontwerpen in een jaren-30 stijl. Het appartementencomplex is statig en heeft mooie grote raampartijen. De stadswoningen zijn gebouwd met verschillende kleuren bakstenen en ze hebben karakteristieke gevels die passen in het straatbeeld van het dorp.

Huizen in een rij

Een eigen berging

Alle appartementen en het penthouse krijgen een eigen ruime berging in de kelder van het complex.
Hier kun je je waardevolle spullen veilig en droog bewaren. Je fiets kun je stallen in de overdekte fietsenstalling op het binnenplein. De stadswoningen krijgen een eigen berging in de tuin, waar zij hun spullen (en fietsen) kunnen opslaan.

Parkeerterrein

Op het eigen binnenplein horende bij het plan, vind je naast de fietsenstalling ook een ruim parkeergedeelte. Hier krijgen alle woningen toegang toe. Bij alle appartementen en stadswoningen is één parkeerplaats inbegrepen. Bij het penthouse zijn twee parkeerplaatsen inbegrepen.

Parkeergelegenheid op het binnenplein

Parkeren en direct door naar je eigen huis. Hoe luxe is dat? Op eigen terrein achter de appartementen en woningen is parkeergelegenheid voor de bewoners van de woningen en het appartementencomplex.

Huurappartementen

Binnen het plan Ensemble bouwen we een complex met 36 huurappartementen voor mensen met een zorgvraag. Ze kunnen hier zelfstandig wonen met zorgondersteuning. Dit gebouw vormt één van de zijkanten van het binnenplein.

Commerciƫle ruimte

Op de begane grond van het appartementencomplex realiseren we een commerciële ruimte voor bijvoorbeeld een winkel of daghoreca.

Bestaande woning aan Gaslaan

Aan de Gaslaan staat een voormalig kruisgebouw dat wordt bestemd als woning. Het (in eigen beheer) aankopen en moderniseren van deze woning valt ook onder het plan Ensemble; de verkoop van deze woning verloopt rechtstreeks via de makelaar.

Zie jij jezelf hier al wonen?

Zie jij jezelf al wonen in Ensemble? Maak dan nu een account aan en geef de bouwnummers van jouw voorkeur door.

Schrijf je nu in

Zie jij jezelf al wonen in Ensemble? Maak dan nu een account aan en geef de bouwnummers van jouw voorkeur door.